Monday, 5 September 2016

TESTIMONI AH BEAUTY!!




Yang mana ada kulit berminyak tu, sangat sesuai consume set untuk kulit berminyak ni. Sabun ni mampu menyerap minyak dengan baik tanpa mengeringkan kulit wajah. So, anda tidak perlu risau lagi. Dengan AH Beauty, memang tiada langsung pengelupasan atau rasa pedih.. Sebab apa? sebab produk ni memang tanpa bahan kimia dan selamat digunakan. Yang paling penting, diluluskan KKM. Harga untuk satu set trial RM 90/set. Ada sabun, day cream dan night cream. Kalau nak guna full set lagi elok, RM 160/set. Ada sabun, day cream, night cream, toner dan serum. Serum AH Beauty memang best!!! Cubalah dulu hehe.. tak cuba tak tahu. Sekali cuba pasti jatuh hati. Betul! Tak Tipu!!!

:::harga memang agak tinggi berbanding harga sebelum ni yeee,kerana adanya GST. Hehe... Kalau jumpa yg lagi murah tu, tu harga lama ye..
Nak tahu kenapa istimewa sgt AH Beauty ni‼️‼️
Tgk kandungan nya"
πŸ’kandungan asas dalam ah beauty skincareπŸ’–πŸ’–
‼️tiada bahan kimia membahaya‼️‼️
bahan semulajadi
Berdaftar dengan KKM
-----------------/-----------//-----
πŸ”΄gamlebah - menganjalkan kulit dan awet muda
⚫️gliserin - kulit lebih lembab
πŸ”΅aloevera - memperbaharui sel-sel kulit mati
πŸ”Άvirgin coconut oil- menanggalkan parut jerawat dan parut lama
πŸ”΄vitamin ace - sebagai antioksida, agen pencerah semulajadi
πŸ”΅argan oil- menghilangkan parut dan melembabkan kulit
πŸ”΄glutathione- mencerahkan kulit
πŸ”Άacid kojic- mencerahkan kulit
tiada pengelupasan
tiada kemerahan
tanpa kepedihan
πŸ’—natural skincareπŸ’–natural beautyπŸ’—
πŸ“²πŸ“²whatsapp NOW ️012 392 4749

😊